Profil

Kennel Metla's: Navnet er en sammenskrivning af mit navn Mette Møller Larsen.

 

Jeg startede i Schæferhundeklubben i 1999. Jeg har deltaget til Sporhunde DM med min første hund. I 2003 købte jeg ChaDe's Kichi, som jeg siden har stillet seks gange til DM i BHP3 / IPO3, med bedste resultat som no. 5. Jeg vil sideløbende med avlsarbejdet fortsat deltage i diverse konkurrencer. Efter at Kichi er blevet pensioneret, har jeg gået med vores eget opdræt. Først med Metla's Alpha og p.t. er Metla's Cille min nye konkurrence hund, hende har jeg deltaget ved et IPO3 DM med.

 

Henrik Enevoldsen Pausgaard, jeg er startet min hundeinteresse med mange år på sidelinjen, da vi skulle have vores første kuld, stod det klart at nu ville jeg være med og fik så min første hund Metla's Allonzo. Med ham har jeg kvalificeret mig til DCH IPO3 DM 4 gange.

 

Vores mål som opdrættere er at avle sunde hunde med gode brugsmæssige egenskaber, hunde som nerve mæssigt er godt funderede. Jeg mener at vores tæve materiale kan bidrage med en stabilitet og bund, som vi i dag skal være meget beviste om at få videreført i vores opdræt.

For os er det at have et kuld hvalpe en stor oplevelse og vi ønsker at være 100% med i det begge to, for dermed at sikre den allerbedste socialisering i den tid vi har hvalpene hos os.